Hangi evden eve nakliyat firmasını seçmeliyim ? | https://static.wixstatic.com/media/017661_f1cedaeab9f349d19592e33ba8f92efe~mv2.jpg/v1/fill/w_1000,h_1000,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01/017661_f1cedaeab9f349d19592e33ba8f92efe~mv2.jpg
top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıBarlas Nakliyat

Hangi evden eve nakliyat firmasını seçmeliyim ?

Güncelleme tarihi: 31 Eki 2020



Evden Eve Nakliyat Firması Araştırırken Ne Aramalıyım ?

Yeni bir eve taşınırken , farklı evden eve firmalardan teklifleri karşılaştırmak her zaman önemlidir . Ancak, doğru teklifler almak için, seçiminizi daraltmak için ne soracağınızı ve hangi nitelikleri ve nitelikleri karşılaştıracağınızı bilmeniz gerekir.


Evden eve nakliyat firmaları araştırırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar şunlardır :

Nakliyat Sigortası Nakliyat Poliçesi

Hayattaki önemli şeyleri koruyan sigortanız var ve evden eve nakliyat firması da yapmalı. Kullandığınız evden eve nakliyat firmasının da taşırken korumalı ve dolandırıcılardan kaçınmak için doğru sigorta ve poliçe kapsamını taşıdığından emin olmak istersiniz .


Evden eve taşıma firmasının; Karayolu taşımacılığı yönetmeliğine kayıtlı olup olmadığını doğrulayın . Saygın kurumsal nakliyat fimaları lisans ve kayıt bilgilerini vermekte tereddüt etmeyeceklerdir. Ayrıca, taşınmayı düşündüğünüz evden eve taşıma firmalarının , taşınmanız gereken öğeleri kapsayacak şekilde sigortalanıp sigortalanmadığını araştırın . Değerli eşyalarınızın hırsızlık, hasar ve değiştirme için sigortalı olup olmadığı da dahil olmak üzere sigorta kapsam koşullarını anladığınızdan emin olmak istersiniz. Kurumsal nakliyatçılar , sigorta kapsamı hakkında bilmeniz gereken tüm ayrıntıları size sunacak, böylece karanlıkta kalmayacaksınız.



Taşınma öncesi ekspertiz yapan evden eve nakliyat firmaları

Taşınmak istediğinizde, neyin kapandığı konusunda tamamen net olmalısınız. Bu nedenle, taşınma öncesi ekspertiz hizmeti sunan kurumsal nakliyat firmalarını aramak çok önemlidir . Mülkünüzü ve eşyalarınızı kapsamlı bir şekilde değerlendirmeniz de son dakikada beklenmedik masraflardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Ekspertiz firma tarafından taşınma öncesi yapmalı, böylece evden eve nakliyat firması ne taşıması gerektiğini görebilmeli ve teklifinize doğru fiyat verebilmesi için bilgiler toplayabilmektedir. Hiçbir kurumsal nakliyat firması, taşınma öncesi ekspertiz hizmeti vermeden önce bir depozito talep etmeyecektir. Evden eve nakliyat firması sizden taşınma öncesi ekspertiz için ücret almaya çalışırsa, bu tür ücretlerin taşınma sürecinde ekstra maliyetlerin ortaya çıkacağı aklınızın bir köşesine not etmeniz gerektiğini anlayın. Nakliyat firmaları fiyat verirken kilometre, ambalaj malzemesi ve benzersiz ürünler için ek maliyetler de dahil olmak üzere taşınmanızdaki fiyata dahil olacaktır.

Kurumsallık - Kurumsal Evden Eve Nakliyat Firmaları

Kurumsallık, değerli eşyalarınızı taşımak söz konusu olduğunda her şeydir.

Evden eve nakliyat firmalarının Google üzerinde o firmalardan hizmet almış kişilerin önerilerini göz önünde bulundurun . Ayrıca, adlarını sürekli değiştiren hareketli şirketlerden de uzak durun . Bunu yapıyorlarsa, büyük olasılıkla saklanacak bir şeyleri vardır ve itibarlarını izlemek daha zordur.

Taşınmanızla ilgili benzersiz ürünler veya geçiş konusunda yardım etmeniz gereken evcil hayvanlar ve çocuklar gibi komplikasyonlarınız varsa, evden eve nakliyat firmasının gerekli deneyim ve uzmanlığa sahip olduğundan emin olmak istersiniz .

Örneğin, bilinçli çalışan nakliyat firması taşınacak eşya boyutuna göre ne kadar büyüklükte araçla taşımacılık yapacağını bilebilmektedir.. Kurumsal nakliyatçılar , taşınma öncesi sorun oluşturabilecek durum veya zaman kaybına neden olan unsurları oluşmadan önce tahmin edebileceklerdir. Taşımanızı yapacak şirketin ne kadar süredir faaliyette olduğunu kontrol edin ve ekibinin uzmanlığı, eğitimi hakkında soru sormaktan çekinmeyin.


Nakliyat Firması Konusunda Fikriniz

Herhangi bir evden eve nakliyat firmasıyla taşınmayı düşünmeden önce , araştırmanızı yapmanız çok önemlidir. Sorular sorarak, taşınma öncesi teklifler alarak ve kimlik bilgilerini doğrulayarak, hangi nakliyat firması ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi en iyi karşıladığını daha iyi anlayabilirsiniz .

81 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page