Havaist sefer ve durakları düzenlemeleri
top of page
Ara
  • Yazarın fotoğrafıBarlas Nakliyat

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA HAVAİST SEFERLERİ



Havaist seferlerinde sokağa çıkma yasağında yapılan düzenlemeler


Havaistle yolculuk yapmayı düşünüyorsanız bu yazımızı dikkate almalısınız. Çünkü bazı sefer ve duraklarda düzenlemeler yapılmıştır. Peki bu düzenlemeler nelerdir ?


Hafta içi saat 21:00 – 05:00 arası, Hafta sonu (Cuma 21:00 ile Pazartesi 05:00 arası) uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle güzergah ve sefer saatleri aşağıdaki gibi düzenlenmiştir. Sokağa çıkma kısıtlaması saatleri dışında tüm durakları ve güzergahları belirtilen sefer saatlerine göre hareket edecektir.



Bu güncellemeyle beraber HVİST-5 Esenler, HVİST-6 Halkalı HVİST-8 Avcılar, HVİST-9 Kadıköy, HVİST-10 Sabiha Gökçen hatlarında bulunan;


Göktürk, Hasdal, Bahçeşehir, Ispartakule, Halkalı İstasyon, Pendik YHT, Tavşantepe Metro, Çimentepe, Kanuni S.S Hastanesi, Konutbirlik, Çatalca Devlet Hastanesi, Tepeüstü durakları geçici olarak kullanılamayacaktır.

 

Avcılar durağından kalkış saatleri, Beylikdüzü hattından kalkış saatlerinden 15 dk önce olacaktır.


Halkalı meydan durağının kalkış saatleri, Bakırköy hattındani araçların Halkalı’ya uğrayarak Havalimanına gitmesi üzerine Bakırköy hattındaki sefer saatlerine bağlıdır.


Başakşehir durağından kalkış saatleri, Otogar hattından araçların Başakşehir Metrokent’e uğrayarak İstanbul Havalimanına gitmesi üzerine Otogar hattındaki sefer saatlerine bağlıdır.


Kadıköy durağından kalkış saatleri Sabiha Gökçen H.L. kalkış saatlerine bağlıdır. Sabiha Gökçen Havalimanından hareket eden araç önce Yenisahra durağına ardından Kadıköy'e ve son olarak Kavacık durağına uğrayarak İstanbul Havalimanı'na hareket etmektedir.

Kaynak: Havaist


15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page